We werken uitsluitend op basis van reservering en reserveren is noodzakelijk en kan alleen via de website. Klik hier om te reserveren.

Om veilig sauna nemen te garanderen zijn de nodige aanpassingen gemaakt volgens de richtlijnen van de veiligheidsregio NHN en RIVM.

Reserveren is vanaf heden is verplicht. Om voldoende afstand te kunnen garanderen laten wij beperkt aantal gasten binnen. Zonder reservering is het niet mogelijk Thermen Sauna Suomi te bezoeken. Maak hier uw reservering.

Heeft u verkoudheidsklachten of griepklachten? Dan kunt u Thermen Sauna Suomi NIET bezoeken. U kunt uw reservering kosteloos annuleren.”

Neem de tijd voor jezelf tijdens een bezoek aan Thermen Sauna Suomi

Thermen Sauna Suomi is de perfecte locatie in Noord-Holland om te genieten van een dagje wellness. Al 52 jaar is Thermen Sauna Suomi in Hoorn een begrip in West-Friesland. Onze gasten waarderen de persoonlijke benadering en de vriendelijke, informele sfeer. Onze langdurige ervaring staat borg voor professionele begeleiding en deskundig toezicht. Onze medewerkers zijn gediplomeerd op diverse terreinen en wij besteden de grootste zorg aan veiligheid en hygiëne.

Op deze website vindt u alle informatie over onze faciliteiten, behandelingen, tarieven, openingstijden en acties. Bij Thermen Sauna Suomi is er elke altijd een voordelige actie. Elke maand wordt er thematisch een arrangement voor u samengesteld.