Samen een hele dag genieten van de zes sauna’s, twee verwarmde zwembaden en genieten van een pril lente zonnetje in de gezellige tuin. Neem ook deel aan een van de heerlijke opgietingen of de Kuusi scrubs! Een voordelig dagje sauna voor 2 personen in Noord-Holland voor slechts € 27,-. Dat betekent: Tweede persoon gratis toegang tot de sauna faciliteiten!

Samen even bij komen in de spa? Geniet van heerlijke opgietingen, kom tot rust in de belevenis-sauna of warm op in de houtgestookte Tuli-Sauna. Vergeet ook niet om mee te doen aan het Kuusi-scrub ritueel (heerlijke scrub op basis van dennenhout en lavendelolie). Bij Sauna Thermen Suomi, dé Sauna van Hoorn kan dit tegen een aantrekkelijke korting.

Boek het voorjaarsvoordeel arrangement voor twee personen met korting bij Thermen Sauna Suomi in Hoorn, Noord-Holland voor slechts € 27,- (Komt u liever alleen? € 13,50 p.p.)

Het Voorjaarsvoordeel arrangement is geldig van 1 april tot en met 5 mei 2019. Sauna bezoek voor twee personen € 27,- of € 13,50 voor één persoon. Niet in combinatie met andere acties, aanbiedingen, 10-badenkaart of avondtarief. Reserveren o.v.v. ‘Voorjaarsvoordeel arrangement’ is verplicht. Dinsdag is damesdag. We zijn gesloten op 1e, 2e Paasdag en Koningsdag.

Aankomstdatum
(op mobiele apparaten s.v.p. de datum intypen)

Aankomsttijd saunabezoek

Vertrektijd saunabezoek

Aantal personen

Behandeling?
JaNee

Wilt u gebruik maken van een behandeling vul deze dan hier in:

Gewenst behandeling tijdstip:
Indien van toepassing het door u gewenste tijdstip voor een behandeling invullen.

Cadeaubonnen? Zo ja, welke cadeaubonnen betreft het? U kunt dit vermelden in uw bericht

Uw bericht


Mr.Mvr.


Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw postcode/woonplaats (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)